Onze partners

Dumpcompany

Een goede Legerdump in Zundert met uitgebreide collectie en ze hebben ook een uitstekende webwinkel! Kijk op http://www.dumpcompany.com

Dumpcompany

Omniversum

Momenteel draait er in het Omniversum nog een D-Day film wat een eerbetoon is aan hen die hun leven gaven voor onze vrijheid.

Omniversum

Militaria4you

Een uniek bedrijf in militaire en outdoor kleding, uitrusting en toebehoren mag je Militaria4You zeker noemen. We zijn niet alleen de grootste maar ook het meest concurrerend in prijs in de markt. Uniek door ons uitgebreide assortiment dat alleen wij u kunnen aanbieden door onze jarenlange contacten in binnen en buitenland. Door onze inkoop direct vanaf de bron bieden wij u ook regelmatig scherpe acties aan. Militaria4You is onbetwist, de Militaria en Outdoor Specialist.

De artikelen op de pagina’s variëren van gebruikt tot nieuw depot materiaal, afkomstig uit diverse EU landen, voormalige DDR en Rusland en door eigen import kunnen wij deze artikelen tegen zeer gunstige prijzen aanbieden.

militaria4you.com

Memory Oorlogs & Vrede museum

Oorlogsmuseum in Nijverdal dat een realistisch beeld wil scheppen van de verschrikkingen van de gebeurtenissen uit deze periode, zodat wij leren van het verleden.

Memory Oorlogs & Vrede museum

Nationaal Kamp Vught

Het museum bevat een binnen- en buitengedeelte. In het herinneringscentrum c.q. museum zijn de vaste en tijdelijke exposities, de gedenkruimte en de reactiewand te zien. Buiten ziet u aan de hand van de natuurstenen maquette hoe groot het kamp is geweest en hoeveel gebouwen er stonden.

Nationaal Kamp Vught

Kras Touringcars

Wij hebben een samenwerking met Kras Touringcars die voor ons bijna alle Battlefield tours rijdt. Onze vaste chauffeur is Ben Burgers.

Kras

Comments are closed