Onze partners

Defensiedagen.nl

Defensiedagen.nl is dé website met informatie over de beste en leukste vliegshows, militaire events en open dagen in Nederland en België. Van de Luchtmachtdagen tot de Belgian Air Force Days en van Rescue Vlissingen tot de Veteranendag.

Defensiedagen.nl

Polderhuis Westkapelle

In Westkapelle en Walcheren is een belangrijke strijd gevoerd voor de Slag om de Schelde. Met de bombardementen op de dijken van Walcheren werden Duitsers uiteindelijk verslagen. In het Polderhuismuseum in Westkapelle wordt het verhaal van het dorp vertelt. Bekijk de indrukwekkende foto’s en voorwerpen en luister naar de herinneringen van inwoners. Kijk voor meer informatie op www.polderhuiswestkapelle.nl.

Polderhuis Westkapelle

Delware Company BV

Delware Company is ontstaan uit passie voor Vintage & Living History. Trendy retro, vintage geïnspireerde kleding, accessoires en interieurs met een knipoog naar de jaren 30, 40 en 50. Een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het brengen van beleving. Voor u persoonlijk door het dragen van een herkenbare outfit, maar ook voor uw woon- of werkomgeving in de stijl en sfeer van weleer. Met onze on-line winkel vanuit uw luie stoel shoppen of alleen maar inspiratie opdoen. In ons Vintage Warehouse bent u hartelijk welkom om producten te passen, te bekijken en te kopen. Daarnaast realiseren we complete ‘make-over’ projecten, geven we advies en maken producten op maat. We leveren onze producten altijd zo snel mogelijk tegen eerlijke prijzen. Heeft u speciale wensen? Bel of mail ons vrijblijvend!

Delware Company

Delware Trading BV

Delware Trading stelt zich ten doel om “producten met een verhaal” te ontwikkelen en te verkopen. Kwaliteitsproducten van eerlijke materialen die er toe doen! Met een ervaren geschiedenis waar iets van te leren valt. Puur, robuust en duurzaam met een vleug nostalgie. Daarnaast zijn onze producten vaak verbonden aan de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Zodat we niet vergeten dat vrijheid niet vanzelfsprekend is!

Delware Trading

Dumpcompany

Een goede Legerdump in Zundert met uitgebreide collectie en ze hebben ook een uitstekende webwinkel! Kijk op http://www.dumpcompany.com

Dumpcompany

Oorlogsspullen.nl

Ben je op zoek naar originele voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog? Oorlogsspullen.nl heeft ze! Uniformen, hoofddeksels en zelfs persoonlijke gebruiksvoorwerpen met een verhaal. Bekijk de webshop!

Oorlogsspullen.nl

Omniversum

Momenteel draait er in het Omniversum nog een D-Day film wat een eerbetoon is aan hen die hun leven gaven voor onze vrijheid.

Omniversum

Militaria4you

Een uniek bedrijf in militaire en outdoor kleding, uitrusting en toebehoren mag je Militaria4You zeker noemen. We zijn niet alleen de grootste maar ook het meest concurrerend in prijs in de markt. Uniek door ons uitgebreide assortiment dat alleen wij u kunnen aanbieden door onze jarenlange contacten in binnen en buitenland. Door onze inkoop direct vanaf de bron bieden wij u ook regelmatig scherpe acties aan. Militaria4You is onbetwist, de Militaria en Outdoor Specialist.

De artikelen op de pagina’s variëren van gebruikt tot nieuw depot materiaal, afkomstig uit diverse EU landen, voormalige DDR en Rusland en door eigen import kunnen wij deze artikelen tegen zeer gunstige prijzen aanbieden.

militaria4you.com

Memory Oorlogs & Vrede museum

Oorlogsmuseum in Nijverdal dat een realistisch beeld wil scheppen van de verschrikkingen van de gebeurtenissen uit deze periode, zodat wij leren van het verleden.

Memory Oorlogs & Vrede museum

Nationaal Kamp Vught

Het museum bevat een binnen- en buitengedeelte. In het herinneringscentrum c.q. museum zijn de vaste en tijdelijke exposities, de gedenkruimte en de reactiewand te zien. Buiten ziet u aan de hand van de natuurstenen maquette hoe groot het kamp is geweest en hoeveel gebouwen er stonden.

Nationaal Kamp Vught

Kras Touringcars

Wij hebben een samenwerking met Kras Touringcars die voor ons bijna alle Battlefield tours rijdt.

Kras

Comments are closed