Reviews

De onderstaande reviews komen uit onze enquête formulieren die na de reis zijn ingevuld door de reizigers. Op onze Facebook pagina zijn ook individuele reviews ingevuld door meerdere deelnemers. Klik hier om deze te zien!

~Normandie Tour (okt 2018) is wat mij betreft aan te raden aan een ieder, jong tot oud. Onder fijne en deskundige leiding van Anne, Danny en Titus een aantal imposante, belangrijke en indrukwekkende plekken uit de D-Day historie mogen aanschouwen, verhaal achter begraven Batterij Maissy voor mij wel het hoogtepunt denk ik, afloop daar van zal ik in de nabije toekomst zeker in de gaten gaan houden. Het bezoek aan de grote Amerikaanse begraafplaats Colleville heeft me er maar weer eens op gedrukt wat voor simpele “beetje housen beetje studeren” jonge jaren ik heb mogen meemaken in tegenstelling tot de veelal zeer jonge helden die daar liggen, gestorven voor onze vrijheid. Zoals mooi omschreven door een veteraan in een van de documentaires in de bus: allemaal persoonlijkheden die stil zijn komen te staan in de tijd. Zelf de reis samenstellen e.d. werd echt te ingewikkeld qua boeken hotels en het uitstippelen van de te bezoeken plekken, jullie hebben dit echter meer dan prima in een paar dagen in een mooi vol schema ineen weten te schuiven. Veel geleerd wat ik nog niet wist dankzij de eerder genoemde deskundige allesweters en de te vinden informatie op de bezochte plekken. Gehele reis goed in bovenkamer opgeslagen. Dank ook aan Ben de buschauffeur en aan de hele hele fijne groep mensen die de busreis samen met mij maakten. Aanrader en voor mij 6 van de 5 mogelijke plussen~ (Marcel)

~Hierbij wil ik jullie toch nog hartelijk bedanken voor de prachtige reis die jullie hebben gepresenteerd en ook naar alle verwachtingen is uitgekomen. Zoveel goede kennis over D’day is door de gids Danny aan ons allen overgebracht. Iedere dag was er weer een vol programma, waarin de betreffende locaties volop beleefd konden worden. Op een integere manier werden door Danny en Anne de reis gepresenteerd. Vol lof ook over hun zorgzaamheid voor alle reizigers. Ook de chauffeur Ben heeft bewezen een prima chauffeur te zijn. Als afsluiting van de indrukwekkende dagen was er een sfeervolle en amusante laatste avond gepland met levende muziek. Chapeau!! Hartelijk dank voor deze prachtige ervaring. En misschien tot ziens bij een volgende reis!!!!~ (Trudy)

~Super reis gehad! Veel gezien en geleerd. Hele fijne reisleiding en gids. Zeker tot ziens!~ (Ramon)

~Het waren speciale dagen, de bezochte locaties gaven een steeds beter beeld van hoe het die tijd echt geweest is. Ook het contact met de leiding in privé tijd was erg ontspannen en ongedwongen. Klasse! Het beste voor iedereen van het team!~ (Marion)

~Leuke mix van verschillende leeftijden en geslacht tijdens de reis. Prima georganiseerd en geen negatieve dingen!~ (Erik)

~Het was een prima verzorgde reis die ons leidde langs vele hoogtepunten van de slag om Normandië. De uitleg van de gids bracht alles wat we zagen echt tot leven en voorzag ons van veel interessante details. Een indrukwekkende boeiende trip die ik nooit meer zal vergeten!~ (Anoniem)

~Ik vond het een prachtige reis. Alles was prima geregeld, mooie en zeer interessant excursies. Leuke groep medereizigers. Kortom, een geweldige ervaring!~ (Annemarie)

~Voor degene die geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog en er vee over leest, is deze reis een must! Prachtig en goed verzorgd! Wij vonden het een ontzettende, gezellige en indrukwekkende reis. Dit vergeten wij nooit meer! Danny en Anne, jullie zijn geweldig, ga zo door!~ (Rinus & Geesje)

~De reis heeft aan al onze verwachtingen voldaan. De tijd bij iedere excursie was voldoende.~ (Anoniem)

~Een schitterende reis die we nooit zullen vergeten!~ (Anoniem)

~Organisatie; een goede planning met veel tijd en aandacht voor excursie en vrije invulling. Deskundige gids met een duidelijke uitleg over D-Day e.d. Het was een emotioneel, indrukwekkend en respectvol. Bedankt Battlefield Bus Tours!~ (Titus)

~Ik vond het een leuke reis en vooral leerzaam. De planning was uitstekend!~ (Kevin)

~Hele mooie reis en er is heel veel te zien, elke dag ben je bezig en elke dag leer je steeds meer over wat er hier in Normandië heeft plaats gevonden. Interessant, indrukwekkend en imposant!~ (Anoniem)

~Geweldig! We hebben veel gezien, gehoord en genoten. Danny & Anne jullie doen het geweldig! En Ben en Fenne, bedankt voor het rijden en veilig thuisbrengen en voor de goede catering! Bedankt!~ (Sanny)

~Ik heb zeer genoten van deze reis. we hebben veel gezien en geleerd. Het is fantastisch geregeld, de gids, de buschauffeur en alles, bedankt!~ (Tessa)

~Anne & Danny, I Admit, I was quite nervous when I began this journey. You made me feel welcome and I am so glad to have had this ecperience. People on the bus were thoughtful and kind! This was my 1st experience ever with a tour and it defenitely is a positive one. My hotel room was very comfortable and the food tasty and enjoyable. I thank you for accepting me on the tour, I have learned much and have written down many things to check on the computer to read about it further. I am very grateful!~ (Mary)

~Perfect! Heb het prima naar mijn zin gehad ook al was dit de tweede keer dat ik met jullie naar Normandië ben gegaan!~ (Erik)

~Ik heb de reis als leerzaam ervaren en heeft bij mij indruk gemaakt. Is zeker voor herhaling vatbaar!~ (Brigitte)

~De reis voldeed aan de verwachtingen!~ (Thom)

~Een indrukwekkende reis. Goed georganiseerd. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad het iedereen aan!~ (Anoniem)

~Leuke reis. Veel gedaan met een gezellig gezelschap en een goede leiding. De gids wist overal een antwoord op!~ (Anoniem)

~Uitstekend! Het beleven van deze reis met mijn kleinzoon Ward heb ik ervaren als een kado, daarnaast hebben mijn interesse in deze materie, die ik deels zelf nog meemaakte met de bevrijding, er duidelijke plaatjes bij gekregen. Jullie zijn goed bezig, bedankt!~ (Cees & Ward)

~Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede opbouw van excursies en een prima indruk gekregen van alle gebeurtenissen, ga zo door!~ (Anoniem)

~Ik als geen-Normandië-kenner, heb deze reis gemaakt met mijn zoon, die zeer geïnteresseerd is in de 2e Wereldoorlog. Na deze 5 dagen heb ik een goed beeld gekregen van wat hier allemaal heeft afgespeeld. Je krijgt een goed beeld door alle verschillende musea en wordt met beide benen op de grond gezet. De reis is zeer goed georganiseerd en wij hadden ook een erg leuke groep. Voor herhaling vatbaar!~ (Anoniem)

~De reis heeft een enorme indruk op me gemaakt. Mede omdat ik als klein kind herinneringen heb aan bombardementen, beschietingen, de razzia en een huiszoeking bij ons huis, nadat mijn vader en oom waren gearresteerd wegens verzetsactiviteiten. Mijn vader kwam na 14 maanden weer thuis. Mijn oom is in Vught geëxecuteerd.~ (Tjalling)

~Wij vonden het een zeer afwisselend excursie programma. Wij werden goed op de hoogte gebracht van alles tijdens de reis. De tijd werd goed bewaakt qua excursies en ondanks de grote groep, hoorde je alles goed. Tevens waren er geen lange wachttijden! (Jasper & Monique)

~Een hele bijzondere reis. We zijn op plekken geweest die ik zelf niet zou hebben bedacht! Veel terzake doende informatie van de gids. Het was spannend, ontroerend en toch ontspannen.~ (Anoniem)

~Een goede opgezette reis, met veel indringende ervaringen. De prijs-kwaliteit verhouding meer dan goed! door de goede begeleiding van reisleidster Anne en gids Danny, geschikt voor alle leeftijden! Bij onze reis van 12 t/m 86 jaar! De gids (oud militair) heeft zich erg goed ingelezen en gedocumenteerd. Een lopende encyclopedie en erg gedreven. Daarnaast mede dankzij de goede begeleiding en chauffeur, een intensieve, maar ook een erg gemoedelijke reis!~(Roy & Reinier)

~Het was een mooie en leerzame reis. Door de goede uitleg van onze gids Danny sprak het meer aan. Het bezoek aan Colleville sur Mer doet je met beide benen op de grond staan. Daar liggen jonge jongens in de bloei van hun leven die voor onze vrijheid het hoogste offer hebben gebracht. Laten we dat nooit vergeten.~(Therese)

~Prijs-kwaliteit verhouding is prima! Een aanrader dus! Heeft onze reis naar Polen overtroffen!~(Marja & Jan)

~Indrukwekkend, veel informatie en veel geleerd! Blijvende herinnering en de reisleiding is oprecht en enthousiast!~(Anoniem)

~Boeiend en leerzaam. Heel gezellig met z’n allen! Bijzonder hoe vreemden opbloeien met elkaar! Al met al een vriendschappelijke groepsreis, jong en oud, vol warmte en begrip voor elkaar. Een unieke reis!~(Anoniem)

~Veel nieuwe informatie, erg leerzaam en indrukwekkend!~(Charles & Bert)

~Van deze 5 dagen heb ik zeer genoten. De gids was zeer ter zake, de musea indrukwekkend en de reisleiding toegewijd. Buiten deze zaken zijn er ook nog andere dingen om te zien. Kortom, een zeer aan te raden tour!~(Corjan)

~Ik heb een fantastische reis gehad. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Een ervaring om nooit te vergeten. Ik hoop dan Anne met D-Day Battlefield Tours nog veel mensen zo’n goede ervaring kan geven. Heel veel dank!~(Gonneke)

~Een reis om nooit meer te vergeten. Top georganiseerd, plus je komt bij de meest indrukwekkende plekken in Normandië!~(Anoniem)

~Onwijs leuke reis. Leuke tour en goede leiding. De tour bij Grandcamp Maisy, de Amerikaanse begraafplaats en de simulator waren favoriet!~(Anoniem)

~Lieve Anne, Danny en Ben (+Aanhang). Bedankt voor een geweldige reis met prachtige hoogtepunten. Niet alleen daarvoor bedankt maar ook voor alle informatie, het beantwoorden van allerlei vragen, jullie goede zorgen en de fijne busreis. Bedankt voor een ”Once in a lifetime experience””!~(Piet & Melissa)

~Super indrukwekkend! Had dit nooit willen missen. Heeft je meer besef gegeven van hoe het allemaal gegaan is in de oorlog!~(Anoniem)

~Deze Normandië reis is een aanrader voor iedereen die interesse heeft voor de gebeurtenissen voor, tijdens en na D-day. De reisleiding beschikt over uitstekende kennis omtrent dit gebeuren. De reis is een prima mix van informatie, maar ook bezinning op het hele oorlogstheme. Vijf sterren! Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke reis!~(Renzo, Kees & Carlo)

~De reis was indrukwekkend, intrigerend en vooral goed geregeld! Reisleiding staat voor je klaar en de gids beantwoord als je vragen. Anne & Danny, bedankt voor deze reis die we niet zullen vergeten!~ (Sanne & Lars)

~Een zeer informatieve, indrukwekkende reis om zeker op terug te kijken!~ (Leonie)

~Hele indrukwekkende reis gehad met hele leuke leiding en een goede gids! Echt een aanrader voor mensen die er in geïnteresseerd zijn. Denk dat ik de reis nog wel een keer ga doen over een aantal jaar!~ (Thijs)

~De reis was zeer interessant! Ondanks de langs reistijd, toch waar voor je geld!~ (Anoniem)

~Wij hebben genoten!~ (Teun & Joke)

~Pittig maar voldaan!~ (Anoniem)

~Een goed gevulde reis met veel indrukken! Een spontane en gezellige reisleidster en alle hoogtepunten gezien! De groepsgrootte was ook prima, alleen misschien niet voor iedereen geschikt, fysiek gezien~ (Anoniem)

~Zeer mooie reis gehad! Prima verzorgd, perfecte excursies, goede hotels en prettige busreis. Een echte aanrader!~ (Frank & Denise)

~Intensieve reis met veel bijzondere indrukken! Auschwitz is heel indrukwekkend, maar wel erg druk. Daardoor maakte Buchenwald haast nog meer indruk! Al met al bizar, bijzonder en indrukwekkend om te zien wat er in de geschiedenis is gebeurd!~ (Anoniem)

~Anne is een heel enthousiaste reisleidster! Het was een boeiende reis langs indrukwekkende plekken. Een complete interessante reis voor een schappelijke prijs!~ (Anoniem)

~Geweldig indrukwekkend! Na deze reis sta ik weer met beide benen op de grond en zijn diverse discussies op social media overbodig en vallen in het niet.~ (Titus)

~Auschwitz stond al jaren op mijn lijst. Met deze reis eindelijk bezocht, plus Buchenwald, Schindler museum + huis plus stadswandelingen. Hotels waren perfect. je krijgt veel voor je geld! Op een paar dingen na ben ik dik tevreden!~ (Anoniem)

~Anne en Danny zijn enthousiaste mensen, het onderwerp van de reis is echt hun passie, mooi! Anne kijkt goed naar de reiziger en probeert er alles aan te doen om deze een plezierige reis te bezorgen!~ (Anoniem)

~Een leerzame, interessante, goed georganiseerde reis met een hele gezellige groep!~ (Bart & Marina)

~Een intense beleving! van papier/foto/film naar de plaatsen waar de harde werkelijkheid -de residentie van de dood op aarde- heeft plaatsgevonden.~ (Anoniem)

~Een lange mooie reis, je krijgt namelijk veel te zien! Op tijd opstaan, eten en vertrekken! Het was fantastisch, indrukwekkend en je bent dood op aan het einde!~ (Anoniem)

~Prachtige reis, emotioneel en een aanrader voor iedereen, met name Auschwitz en Birkenau!~ (Douwe & Selma)

~Bijzondere ervaring! Ben, dankje voor onze ”veilige” reis, Danny dankje voor de duidelijke uitleg en vertaling en Anne, denk eraan dat je niet iedereen tevreden kan stellen, Dankjulliewel voor deze mooie reis!~ (Inge)

~Geweldige indrukwekkende reis! Veel informatie en excursies op 1 dag. Misschien dat een dagje extra wenselijk zou zijn.~ (Toon & Janny)

~Eigenlijk moet iedereen deze tour een keer doen. Zeer indrukwekkend en onder uitstekende leiding!~ (Anoniem)

~Een goede opgezette reis, met veel indringende ervaringen. De prijs-kwaliteit verhouding meer dan goed! door de goede begeleiding van reisleidster Anne en gids Danny, geschikt voor alle leeftijden! Bij onze reis van 12 t/m 86 jaar! De gids (oud militair) heeft zich erg goed ingelezen en gedocumenteerd. Een lopende encyclopedie en erg gedreven. Daarnaast mede dankzij de goede begeleiding en chauffeur, een intensieve, maar ook een erg gemoedelijke reis!~(Roy & Reinier)

~Het was een mooie en leerzame reis. Door de goede uitleg van onze gids Danny sprak het meer aan. Het bezoek aan Colleville sur Mer doet je met beide benen op de grond staan. Daar liggen jonge jongens in de bloei van hun leven die voor onze vrijheid het hoogste offer hebben gebracht. Laten we dat nooit vergeten.~(Therese)

~Prijs-kwaliteit verhouding is prima! Een aanrader dus! Heeft onze reis naar Polen overtroffen!~(Marja & Jan)

~Indrukwekkend, veel informatie en veel geleerd! Blijvende herinnering en de reisleiding is oprecht en enthousiast!~(Anoniem)

~Boeiend en leerzaam. Heel gezellig met z’n allen! Bijzonder hoe vreemden opbloeien met elkaar! Al met al een vriendschappelijke groepsreis, jong en oud, vol warmte en begrip voor elkaar. Een unieke reis!~(Anoniem)

~Veel nieuwe informatie, erg leerzaam en indrukwekkend!~(Charles & Bert)

~Van deze 5 dagen heb ik zeer genoten. De gids was zeer ter zake, de musea indrukwekkend en de reisleiding toegewijd. Buiten deze zaken zijn er ook nog andere dingen om te zien. Kortom, een zeer aan te raden tour!~(Corjan)

~Ik heb een fantastische reis gehad. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Een ervaring om nooit te vergeten. Ik hoop dan Anne met D-Day Battlefield Tours nog veel mensen zo’n goede ervaring kan geven. Heel veel dank!~(Gonneke)

~Een reis om nooit meer te vergeten. Top georganiseerd, plus je komt bij de meest indrukwekkende plekken in Normandië!~(Anoniem)

~Onwijs leuke reis. Leuke tour en goede leiding. De tour bij Grandcamp Maisy, de Amerikaanse begraafplaats en de simulator waren favoriet!~(Anoniem)

~Lieve Anne, Danny en Ben (+Aanhang). Bedankt voor een geweldige reis met prachtige hoogtepunten. Niet alleen daarvoor bedankt maar ook voor alle informatie, het beantwoorden van allerlei vragen, jullie goede zorgen en de fijne busreis. Bedankt voor een ”Once in a lifetime experience””!~(Piet & Melissa)

~Super indrukwekkend! Had dit nooit willen missen. Heeft je meer besef gegeven van hoe het allemaal gegaan is in de oorlog!~(Anoniem)

~Deze Normandië reis is een aanrader voor iedereen die interesse heeft voor de gebeurtenissen voor, tijdens en na D-day. De reisleiding beschikt over uitstekende kennis omtrent dit gebeuren. De reis is een prima mix van informatie, maar ook bezinning op het hele oorlogstheme. Vijf sterren! Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke reis!~(Renzo, Kees & Carlo)

~Het was een leuke en tevens leerzame reis, wij kunnen deze aanbevelen. Heel veel succes met de organisatie!~ (Fam. v. Tilburg)

~Anne, wat hebben we een fijne reis gehad. Mede dankzij jouw kwaliteiten als mens is het een groot succes geworden. Je bent verbindend en hebt oog voor ieder individu. Van mijn kant niks dan lof. Deze reis heb ik samen gemaakt met mijn 12 jarige zoon(Edou), hij is geïnteresseerd in de geschiedenis van de tweede wereld oorlog. Voor hem was het een leerzame reis die veel indruk heeft gemaakt. Daarnaast heeft hij ook gewoon een leuke reis gehad. Dus de reis is ook voor jongeren geschikt!~(Petra & Edou)

~Een geweldige ervaring die ik niet had willen missen. Anne doet haar best voor iedereen en dat wordt gewaardeerd. je lost probleempjes adequaat op en maakt goede beslissingen~ (Rick)

~Een indrukwekkende en mooie reis! Veel gezien en vooral de begraafplaatsen van de Amerikanen en ook de Duitsers hebben veel indruk achter gelaten. De organisatie was goed geregeld en leuk dat we het reisprogramma van tevoren konden inzien. Bedankt voor deze super reis!~ (Jacobien)

~Met veel plezier kijken we terug naar deze trip waarin we zeer veel gezien en gedaan hebben. Dankzij jouw ”app” Was er onderling al een band ontstaan~ (Wim, Sander, Lidia)

~Ik bleek een goede keus te hebben gemaakt met het boeken van deze trip. Ook complimenten aan een ieder die dit mogelijk heeft gemaakt. Dit is voor mij echt een ”once in a lifetime experience” en heeft een diepe indruk en herinnering bij mij achtergelaten. Nogmaals bedankt en het was geweldig!~ (Geert)

~Anne, bedankt voor deze mooie reis. We hebben het goed naar onze zin gehad, heel veel gezien en met een leuke groep~ (Jan & Mark)

~Doordat ik de film D-Day in het Omniversum heb gezien, werd mijn keuze om deze trip te maken makkelijker. Ik heb onwijs veen gezien en beleefd en ook de groep was fantastisch. De organisatie was tot in de puntjes top geregeld, ook de buschauffeur krijgt mijn complimenten. Bij een volgende WO2 trip ga ik graag weer mee~ (Ronald)

~Een zeer geslaagde reis, genoten, goed verzorgd en een ervaring rijker. Bedankt voor je inzet~ (Ridsert)

~Anne heeft een groot talent; Je aangeboren zorgzaamheid! Ook heb ik waardering voor je gedrevenheid, een eigenschap waarmee je alles wat je aanpakt tot een succes kan en zal maken~ (Bastiaan)

~bedankt voor de verzorging van deze indrukwekkende reis, netjes verzorgd! En niet te vergeten je zorgzaamheid. Vele geluk en gezondheid gewenst!~ (Jan & Antje)

~Dank voor alle voorbereidingen, je zorgzaamheid en oplettendheid. Je zoekt een oplossing voor problemen/vragen. We hebben het goed gehad~ (Diana & Jolanda)

~ Ik zal het gaan missen. De mooie koolzaadvelden, het Franse landschap en het fijne reisgezelschap! Ook de aardige chauffeur die ons alle kleine weggetjes heeft laten zien om op de plaats van bestemming te komen heeft indruk achtergelaten. Bedankt voor alles, ik heb genoten!~ (Ruut)

Comments are closed